JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 10, 2007

MOOD: HAPPY

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

online dari library,selepas mencari bahan-bahan untuk ass. akan pulang malam ni, bersama buku-buku rujukan.. cuti seminggu di rumah,harap mampu mencuri masa untuk siapkan tugasan yang berbaki.. (mudah-mudahan.. Ameen)

malam ini jam 9 lebih kurang,sejarah negara terlakar, angkasawan pertama akan menjejak angkasa.. apapun khabar/cerita di sebalik penghantaran angkasawan yang melibatkan kos 95 juta tu,terselit juga rasa bangga, moga manfaatnya nanti ada buat kemajuan ummat (maju itu something yang 'nisbi' juga pada saya).. dan buat angkasawan negara yang pertama, moga perjalanan diberkati, bukan setakat nama Malaysia yang dibawa, juga nama Muslim... Islam itu tidak pernah menjadi sebab kemunduran.. malah lebih maju dan membawa kemajuan...

dalam entry lalu, saya sebutkan, Ramadhan ini hadir bersama keberkatannya, dan saya berkongsi kegembiraan sahabat-sahabat,yang temui jalan mereka di bulan barakah ini.. malam tadi waktu online dengan N di YM, saya dikhabarkan dengan satu lagi berita gembira.. sangat gembira mendengarnya..

N, thanks to share with me the good news.. (kata N-Tikah orang ke-5 tahu).. so proud with your decision to step forward eventhough it is still early..betul kan, perancangan Allah lebih baik???
And i want to wish congratulation in advance to her.. i want her know, how lucky is she..
N, Tikah dah explore, dia pun bukan calang-calang orangnya kan?? kalau tak masakan terpilih untuk exchange program kat University Sharjah,UAE tu.. (mesti N pelik ni.. advance nya tikah?? hehe- biasala, 'networking bagus' ) so you are lucky also..

kan janji Nabi- dipilih wanita kerana 4 perkara-kecantikannya,keturunannya,hartanya dan agamanya, maka pilihlah kerana agamanya,pasti kamu beruntung.

so, i pray for happiness and blessings of Allah showers both of you.. waiting for the official announcement from you soon,before N fly to oversea, Insya Allah..

now, saya dapat rasakan kegembiraan sahabat baik saya ni..mesti senyum je memanjang nie.. N said:


N rasa Ramadhan ni yang terbaik untuk N, dari segi pengisian (ibadah) dan sebab rasa dah jumpa someone yang akan lengkapkan hidup N
(N jiwang.. heheh)

Alhamdulillah, moga kebahagiaan tu berterusan.. dan moga-moga bertambah kesyukuran padaNYA..

hanya mampu menumpang gembira.. masih menunggu doa-doa saya dikabulkan.. never give up dengan janji Allah.. Dia akan kabulkan,atau lewatkan dan beri pada masa yang terbaik si sisi DIA, atau menidakkannya, lalu menggantikan dengan lebih baik dari apa yang kita mohon.. lalu, seharusnya kita jadi orang yang paling bersyukur !

n still ingat apa yang N kata:

jalannya mungkin berliku, tapi buahnya nanti pasti lebih manis
(angguk tanda setuju..no objection at all)

Allahu Al-Musta'an

1 comment:

Anonymous said...

warhammer gold warhammer money warhammer accounts tibia money tibia gold tibia item runescape accounts buy runescape accounts runescape money runescape gold runescape gp runescape power leveling runescape powerleveling cheap rs2 powerleveling runescape equipment buy rs equipment runescape runes cheap rs2 runes runescape logs cheap rs2 logs runescape items buy runescape items runescape quest point rs2 quest point cheap runescape questpoint runescape gold runescape items runescape power leveling runescape money runescape gold buy runescape gold buy runescape money runescape items runescape accounts runescape gp runescape accounts runescape money runescape power leveling runescape powerleveling tibia gold dofus kamas buy dofus kamas wow power leveling wow powerleveling runescape questpoint rs2 questpoint Warcraft PowerLeveling Warcraft Power Leveling World of Warcraft PowerLeveling World of Warcraft Power Leveling Hellgate money Hellgate gold buy runescape logs buy rs2 items cheap runescape items Hellgate London gold Guild Wars Gold buy Guild Wars Gold runescape items rs2 accounts cheap rs2 equipments lotro gold buy lotro gold buy runescape money buy runescape gold buy runescape runes lotro gold buy lotro gold runescape money runescape gold cheap rs2 powerleveling eve isk eve online isk buy runescape power leveling rs2 power leveling tibia gold tibia item runescape accounts Fiesta Silver Fiesta Gold Scions of Fate Gold Hellgate Palladium Hellgate London Palladium SOF Gold Age Of Conan Gold AOC Gold ArchLord gold tibia money tibia gold runescape accounts runescape gold cheap rs2 powerleveling buy ArchLord gold DDO Plat Dungeons and Dragons Online Plat