JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 28, 2008

maaf

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

membaca entry kak Awa di sini amatlah membuat saya cemburu.

1) sebab dia pergi Naqibah Training, tambah ilmu untuk perjalanan Halaqah yang lebih baik.
2) Pos Tuel. hmm.. cemburu sungguh saya mereka ke sana.. Dear Kak Awa, maaf sangat-sangat. Maaf juga buat Kak Engku coz saya tarik diri last minute. Rasa bersalah sangat2. Walaupun rupa-rupanya DIA memberi saya tugas yang lebih besar lepas itu (menemani bonda), -telah saya coretkan dalam entry terdahulu-saya masih rasa terkilan. Maaf juga buat kak Engku, sebab dia bersendirian menguruskan semuanya. Sungguh, bab masuk kampung ni, saya amat kagum dengan Kak Engku dan Kak Awa@ Syariah. Amat-amat kagum. Mereka sanggup korbankan banyak menda lain untuk masuk kampung, menyampaikan risalah islam pada masyarakat Orang Asli. Sangat-sangat kagum pada diorang.



Membaca entry Shariah, saya masih rasa bersalah.. membiarkan mereka (kak Engku terutamanya) bersendirian.. sedang sebelum ini, kami sering melaungkan ukhwah. Kak Engku, mohon maaf sangat-sangat. Moga Allah mengganjari akak jannahNYA..

2 comments:

kak awa said...

salam...nampaknya ada sedikit kekeliruan. apa yg saya coretkan hanyalah sebagai luahan yang langsung tak terdetik pun rasa kat hati utk disesali. inilah takdir. dan masalah tikah, saya dan k.engku dah sedia maklum. bukan ke aturan dan takdir ALLAH itu menarik? masing2 dari kita dapat benefit nya...minta maaf ye

Anonymous said...

warhammer gold warhammer money warhammer accounts tibia money tibia gold tibia item runescape accounts buy runescape accounts runescape money runescape gold runescape gp runescape power leveling runescape powerleveling cheap rs2 powerleveling runescape equipment buy rs equipment runescape runes cheap rs2 runes runescape logs cheap rs2 logs runescape items buy runescape items runescape quest point rs2 quest point cheap runescape questpoint runescape gold runescape items runescape power leveling runescape money runescape gold buy runescape gold buy runescape money runescape items runescape accounts runescape gp runescape accounts runescape money runescape power leveling runescape powerleveling tibia gold dofus kamas buy dofus kamas wow power leveling wow powerleveling runescape questpoint rs2 questpoint Warcraft PowerLeveling Warcraft Power Leveling World of Warcraft PowerLeveling World of Warcraft Power Leveling Hellgate money Hellgate gold buy runescape logs buy rs2 items cheap runescape items Hellgate London gold Guild Wars Gold buy Guild Wars Gold runescape items rs2 accounts cheap rs2 equipments lotro gold buy lotro gold buy runescape money buy runescape gold buy runescape runes lotro gold buy lotro gold runescape money runescape gold cheap rs2 powerleveling eve isk eve online isk buy runescape power leveling rs2 power leveling tibia gold tibia item runescape accounts Fiesta Silver Fiesta Gold Scions of Fate Gold Hellgate Palladium Hellgate London Palladium SOF Gold Age Of Conan Gold AOC Gold ArchLord gold tibia money tibia gold runescape accounts runescape gold cheap rs2 powerleveling buy ArchLord gold DDO Plat Dungeons and Dragons Online Plat