JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 28, 2007

separuh perjuangan

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

separuh perjuangan selesai. next paper seminggu dari sekarang..
lepas exam principle teaching tadi.. tetiba rasa blur sangat2.. saat2 begini yang saya cuba hindarkan waktu2 exam begini..

malam ini, lebih senang menjenguk 'rumah' ini sebentar.. melepaskan lelah.. rumusan exam yang dah lepas:

Modern Islamic Literature>> Alhamdulillah, even masa macam tak cukup nak elaborate semua, tapi puas hati..

Islamic Ethics>>> Alhamdulillah juga.. puas hati gak sempat buat research untuk gender isue-homosexual untuk jawab soalan analisis tu.. cuma kadang2 pening cari english wodr.. sebelum tu exam dalam arabic.. so nak 'tukar' kamus kat kepala ni macam lembap sikit..

Principle Teaching Arabic as Second Language>>> pening nak 'tukar' semula kamus ke Arab.. Cuma agak sedih.. soalan terlalu banyak (5 soalan, tiap soalan ada 2 anak= 10 soalan) yang perlu dijawab dalam masa 2 jam.. tak sempat nak fikir, nak recall, nak tulis lagi.. memang mencabar.. tapi apapun, rasa best study subjek nie.. banyak ilmu dapat.. Thanks Us.Saupi..

3 paper akan datang.. moga dipermudahkan semua, Insya Allah..

No comments: