JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 06, 2009

Ahlan Ramadhan.. kami merinduimu..

بسم الله الرحمن الرحيم

الحمد لله... السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Alhamdulillah 'ala kulli hal..

1) Ramadhan kian menghampiri.. Miss Ramadhan so much. Moga Ramadhan yang akan datang membawa sinar, seperti ramadhan-ramadhan yang lalu.. yang selalunya membawa 'semangat' luar biasa dalam perjuangan.

2) Tahniah buat rakan se'Mukmin' Nurul Haida Mohd Salleh dan suaminya Muhammad Syairuz Zamri atas pernikahan mereka minggu lalu. Maaf tak dapat nak datang kerana ada kelas hari sabtu dan ada masyaqqah di rumah. Baarakallahu fiikuma wajama'a bainakuma fi khair. Dari kecik, gelaran Haida dari saya adalah 'anak dara dah besar', kerana itu ucapan saya padanya setiap kali tuba hari lahir Haida - 24 Julai. Tahun ni, pada tarikh tersebut, beliau selamat dinikahkan dengan lelaki yang dicintainya.. So pasni kena tukar nama- Mak Dara lah pulak :-)


3) Mok Ana menantii hari melahirkan si Amjad. Amjad, cepat-cepat tengok dunia.. All COMRADEANS sedang menanti dengan penuh kasih sayang. Buat Ummi dan Abi Amjad, moga dipermudahkan semuanya...

4) 1.2.3.4. 4 hari lagi saya nak gi UPM.. for 'his' day..

5) Moga keadaan di rumah semakin baik. Mak, Abah n adik2.. Berdoa n jangan pernah berhenti berharap.. DIA sedang berbicara dengan kita makna sabar...

3 comments:

sarah mohd shukor said...

Salam Kak Tikah.

Saya doakan Kak Tikah dan keluarga dikurniakan sabar yang besar dalam menghadapi ujian kali ni.

Erm... Setahu saya, saya kenal sorang je 'dia' dalam hidup Kak Tikah yang berada di UPM. Terkejut jugak ni. Saya doakan moga dipermudahkan semuanya! =)

dhiyauqalbii said...

1) doakan kami yer.. thanks..

2) Erm.. 'dia' tu la kot.. ;-) doakan yer..

3) Kalau Sarah terkejut, akakpun terkejut sebab hal tu tak pernah termasuk dalam 'dream' akak.. terutama after a few years masing2 membawa haluan sendiri.. Tapi perancangan DIA kita tak tahu kan? Apapun, just hope the best dari sisi DIA..

Haida said...

Whatever "test" that u've got from HIM, Pray, patient n tawakal..Remember, HE will not give you a test if HE know that u can't face it. I pray for your happiness my dear anak dara dah besar...btw, thanks 4 the wish...