JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, December 11, 2004

jamuan raya

lama dah tak post apa2 entry.. mula sibuk ngn kuliah.. lagipun baru2 ni ada problem nak login kat blogspot.. server problem kot..

baru balik dari jamuan raya anak2 pahang kat econs cafe.. seronok jumpa kawan2 lama... petang ni pulak nak pergi survey satay untuk jamuan raya COMRADE nanti...

semalam.. ke ibupejabat bank rakyat di jalan tangsi, kuala lumpur untuk selesaikan urusan biasiswa.. tantatangan perjanjian n tanya hal2 yang berkaitan kat pegawai tu.. alhamdulillah everything clear now...

seminggu nie.. dah mula kelas.. busy nhan assignment n perancangan aktiviti COmrade.. so kena rajin2.. jangan malas...
okla.. nanti QAQ posting lagi... banyak nak citer gak tapi masa agak terbatas...
ilalliqa'

ps:.. cuti dah habis??? hati2 dalam perjalanan pulang ke kampus k.. jangan sedih tinggalkan mak sorang2 kat umah.. perjuanganmu lebih besar.. bawa bersama harapan n amanahnya..

No comments: