JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 22, 2006

mmm

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang
mm.. tak tau nak tulis aper..
kekadang terasa
hanya kebosanan menghiasi hari.. ntahla..

sabtu.. seharian aku duk library ngn asma'
munaqasyah untuk subjek balaghah fi al quran wal hadis

ahad..
bermusafir ke peramu, pekan, pahang
menghadiri walimah a.faizal (ex-presiden comrade) n mek su (comrade gak..)
tahniah.. barakallahu fikuma.. moga bahagia hingga ke syurga..
selamat pengantin baru gak kepada kawan sewosto aku- roslina yang selamat menjadi isteri kepada indra shahril (wosto gak..)

then, kami singgah ke rumah kakak kembar (lia n ina) di kuantan
then singgah ke Pantai Sepat..
bestnya jumpa laut
tenang terasa
dan ringan kepala
segala masalah n beban yang membelenggu terbang...

masuk gate uia semula..
tentulah kembali segala tanggungjawab..
persiapan debat intervarsity.. (bila nak form group ni..??) terasa tak semangat coz tak leh nak munaqasyah ngn team lagi tentang maudhu'2 yg diberi..
ngn mid term yang bermula tadi - balaghah fi al-quran wa al hadith.. susahnya..
n minggu ni ada mid term for subject lain gak..
homework AAP yang tak pernah tak ada..
rasa rushing sangat.. n cepatnya masa berlalu.. tak terasa..

semalam my friend- hasnah al-hafizah yang study kat mesir n tengah bercuti sms.. wah rindunya kat dia.. dengar2 sorang lagi sahabat-rosmawati al-hafizah nak kahwin tak lama lagi.. tul ker..??

tadi dapat sms dari syafawati.. dia akan datang ke uia isnin ni sempena konvokesyen adik ipar dia.. n berita gembira.. tak lama lagi dia akan melahirkan anak.. wah seronoknya.. Alhamdulillah.. sorang lagi kawan aku akan bergelar ibu...

kla.. dah macam2 coretan kat sini.. moga semangat kembali dan kembali..

k, nak siapkan teks pidato mak n teks bercerita adik nie.. saat aku bertanding debat bahasa arab nanti, mak n adik bertanding pidato n tilawah- mewakili pahang ke majlis tilawah al-quran telekom malaysia kebangsaan..

moga Allah merahmati kita semua..

No comments: