JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Friday, January 14, 2005

selamat bercuti

selamat bercuti buat semua student uiam.. hmm cuti ker?? macam tak cuti jer.. coz kerja menunggu.. banyaknyer.. ada 2 ass yang nak submit 1st day pas cuti.. pastu ada midterm berderet2 minggu pertama pas cuti.. raya hajie.. eid mubarak.. tapi ptg raya pertama dah nak balik ke uia coz esoknya pagi2 nak join program korban bersama org asli di kg husin...

ustazah aminah.. bila qa bagitau jer nak balik cuti awal2 lagi dah ajak pergi wosto.. tidur kat sana.. hm.. rindu gak kat wosto.. yerla.. tempat jatuh lagikan dikenang.. apatah lagi tempat bermanja.. tengokla kalau ada masa.. insya Allah..

malam tadi.. uruskan meeting untuk Dakwah And Research Induction Course utk new members of COMRADE.. moga2 semua urusan berjalan lancar.. Ya Allah permudahkanlah...
Qa gantikan org jer.. coz sebenarnya org lain yang handle.. tapi dengann kuasa Allah, tuan director program jatuh sakit.. and petang tadi...

lawat sahabat tue yang juga director program/ head com education comrade- Tia yang tiba2 disahkan menghidap appendiks.. dan bila tau jer dah kritikal sakit tu coz appendiks dah pecah.. dan segera pembedahan dijalankan.. Alhamdulillah dah selamat..

insya Allah Tia akan cepat sembuh.. Tia kuat semangat orangnya.. SYAFAKiLLAH.. ramai gak member2 comrade datang.. konvoi 3 kereta dari uia.. ex-comrade pun nampak ada 2 3 orang tadi.. inilah indahnya comrade.. susah senang bersama.. indahnya ukhwah, indahnya islam.. Allahuakbar!

hm.. kampus dah mula sunyi.. tapi cam takde perasaan jer nak balik umah.. dengan kerja yang berderet2 tue.. cam tak semangat jer.. papun.. sok nak balik jugak.. doakan perjalanan selamat..

salam buat semua..
menghitung hari..
menginjak usia..
kedewasaan..??
kematangan..??
keimanan..??
ketaqwaan,,??

tegarkah diri??

No comments: