JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 31, 2005

tour de gombak

sabtu 29 jan 2005

huhuhu,, pagi2 dah kena bangun kelas leadership.. pergi kelas tetiba trainer bagitau kelas ari ni dipanjangkan kepada 4 jam.. huhuhu tensen giler.. maknanya kelas dr 8-12.. camner nie???
akhir nya kelaspun berakhir 11.30 pagi.. rasa terseksa sungguh menunggu masa berlalu.. huhuhu..

my cousin sms.. dia ada kat uia coz wakili KUKTEM ke seminar keusahawanan.. Long Syafika anak kepada MAk cu, adik bongsu mak.. so janji ngn dia jumpa kat econs cafe kul 12.15..

tunggu kat econs cafe.. dah 12.15 tak nampak lagi batang hidung budak nie.. mujur ada salhani, adik junior (roomate) masa kat matriks lu.. so borak2 ngn dia.. lama gak bercerita.. belakungsawa .. moga sal tabah.. sorry kak tikah tak tahu langsung psal berita kembalinya ayahanda Sal ke Rahmatullah 2 minggu sebelum Raya Puasa dulu.. hmm teruknya atikah!!

12.45.. baru jumpa my cousin.. lambat keluar dari sseminar.. pepun okla.. jumpa kejap jer..

::tour de gombak::

program lawatan ke muzeum org asli, gombak anjuran bureau r n D COMRADE,, seronok.. banyak pengetahuan dapat.. terutama tentang suku kaum orang asli,adat istiadat, tempat kediaman n lain2 lagi.. lawatan disertai 30 orang ahli n lebih kurang 10 committee.. tahniah biro r n d..

paling best masa treasure hunt... my group menang.. :-) tahniah atas kerjasama semua..
balik dah petang.. malam:: takde kerja la tu.. pergi tengok tv kat safiyyah (kali kedua sejak menjejaki uia gombak) ngn jah.. tengok drama titik2 noda.. drama yang ada moral.. lagipun memang nak tengok rosyam nor n elli suriati berlakon.. hehe.. tak der kerja la tu.. ( sebab ingat mimi cakap rosyam nor tu .... )

ahad 30 jan

pagi- pergi ke rumah anak2 yatim/ org kurang berkemampuan- asrama kasih sayang.. perbincangan ngn pengetua rumah tu- Us Ab. Rahman.. ( rujuk ruangan nur ilahi Mingguan Wanita 2 minggu lepas ) untuk program di sana.. insya Allah biro modul akan merangka program mingguan ( cam tuisyen, ajar Quran) untuk adik2 di sini.. dan beberapa program lain cam kem motivasi/ maal hijrah bersama mereka.. untuk siapa lagi kasih sayang kita???


sok malam; munazarah ( debat arab).. audition utk tentukan mustawa ( tahap) masing2.. maattaufiiq wannajah..



No comments: