JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 02, 2007

...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


semalam kan birthday Abah..
malam tadi adik2 msg. bagitau tengah makan kek.. kek birthday Abah.. berlima beranak kat rumah (mak,abah,achik, amran munawar n izyani)..
hehe.. mesti dah mula sunyi rumah tu.. semua dah habis cuti...

saya teringat waktu di Wosto, masa tingkatan 4, saya buat surprise kat abah masa birthday dia, pakat ngan adik2 saya masa tu (ipi form 3 dan mimi form2)
waktu tu abah kat makmal sains, tengah mengajar. kami datang dengan hadiah n wish kat abah.. pastu saya mintak sorang budak dalam kelas tu baca doa selamat.. hehe.. abah pun tersipu-sipu malu + terharu..

masa saya form 5, saya pakat lagi ngan adik-adik, kali ni kami hantar kek pada abah yang tengah buat kerja kat bilik guru.. sekali lagi, abah tersipu-sipu dan terharu..

so sweet.. abah, love u so much!

Pak Cik rahman (jiran kami- Atuk Ika) masih di Hospital Temerloh, ditahan kerana sakit jantung.. masih kritikal.. keluarga kami sangat rapat..masih ingat waktu raya dulu, pak cik Rahman hulur duit raya..
saya kata: ala pak cik, saya dah tua la, takkan dapat duit raya jugak??
pak cik Rahman said: la, ambik la, pak cik nak bagi ni, kalau taknak pakcik tarik balik..?
tersipu2 saya amik jugala, rezeki kan... hehe..

saya doakan Pak Cik cepat sembuh.. terasa ingin pulang, tapi masih ada tugas yang perlu saya laksanakan di sini..

1 comment:

Anonymous said...

warhammer gold warhammer money warhammer accounts tibia money tibia gold tibia item runescape accounts buy runescape accounts runescape money runescape gold runescape gp runescape power leveling runescape powerleveling cheap rs2 powerleveling runescape equipment buy rs equipment runescape runes cheap rs2 runes runescape logs cheap rs2 logs runescape items buy runescape items runescape quest point rs2 quest point cheap runescape questpoint runescape gold runescape items runescape power leveling runescape money runescape gold buy runescape gold buy runescape money runescape items runescape accounts runescape gp runescape accounts runescape money runescape power leveling runescape powerleveling tibia gold dofus kamas buy dofus kamas wow power leveling wow powerleveling runescape questpoint rs2 questpoint Warcraft PowerLeveling Warcraft Power Leveling World of Warcraft PowerLeveling World of Warcraft Power Leveling Hellgate money Hellgate gold buy runescape logs buy rs2 items cheap runescape items Hellgate London gold Guild Wars Gold buy Guild Wars Gold runescape items rs2 accounts cheap rs2 equipments lotro gold buy lotro gold buy runescape money buy runescape gold buy runescape runes lotro gold buy lotro gold runescape money runescape gold cheap rs2 powerleveling eve isk eve online isk buy runescape power leveling rs2 power leveling tibia gold tibia item runescape accounts Fiesta Silver Fiesta Gold Scions of Fate Gold Hellgate Palladium Hellgate London Palladium SOF Gold Age Of Conan Gold AOC Gold ArchLord gold tibia money tibia gold runescape accounts runescape gold cheap rs2 powerleveling buy ArchLord gold DDO Plat Dungeons and Dragons Online Plat