JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Monday, August 15, 2005

putaran kehidupan

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

pejam celik pejam celik.. mentari ogos kian tiba ke penghujungnya.. tak terasa waktu yangt berlalu.. Alhamdulillah, satu demi satu tugasan siap.. arabic debating chmapionship 05 pun dah berakhir.. namun tugas baru menanti.. yang teerdekat Asli MOtivational Course sepetember nie.. pun TRIP yang dijangka cuti mid sem nie.. nak balik umah..?? mudah2 an ada kelapangan.. mak pun dah bertanya bila nak balik?? insya Allah cuti merdeka nanti.. rindu pada laman ayahbonda meronta2..

minggu ni siapkan report untuk ADC 05.. pun bertungkus lumus untuk persediaan mid term nanti.. moga dipermudahkan semua.. minggu ni juga minggu konvo UIAM.. Insya Allah 20hb malam COMRADE akan adakan appreciation night utk senior2 yg konvo tue.. insya Allah eratkan ukhwah sesama kita disamping mengutip inspirasi atas kejayaan mereka n kegembiraan haflah at takharruj..

kelmarin ke rumah DR Rahmah, dia raikan main board utk ADC.. meriah dengan makana.. Alhamdulillah. semua ustazah n zauj mask sendiri. pizza, nasi beriyani capetown, puding karamel dll.. pandainya ustazah masak.. mlmnya sempat ustazah sms mohon maaf layanan tak seberapa.. tak seberapa?? rasnya dah lebih dari 'seberapa'.. syukran ustazah.. u r a great lecturer n mom..

tiba2 ramai sahabat2 wostorian contact. . pieypah cayang dah dapat kerja keranai akaun kat Puchong. Ayie tengah kursus kat kelantan. kak long, macho, laili n mus dapat sambung degree di KUIM. Yan n shafa dah bertunang. dan paling menggembirakan, impian sahabat- hasnah untuk menjejakkan kaki ke bumi Anbiya' tercapai. Insya Allah hasnah alhafizah akan ke mesir awal september nanti.. .. gembira menrima khabra kalian.. desakan waktu n himpitan tugas kadang2 membuatkan kita terpisah jauh.. apapun, ukhwah yang tersemai lestari selamanya.. dalam doa, kita tautkan hati kita.. moga masing2 berjaya dalam perjuangan kita n sama2 menyumbang sesuatu untuk agama..

minggu depan.. walimah abg joe, kem motivasi anak soleh di mukmin + sambutan ulangtahun ke 15 mukmin n appreciation night comrade.. 3 event di tempat yang berbeza yg semuanya menuntut kehadiran.. tak tau la.. kalau leh bahagi 3.. Rabbi Yuassir wala tuassir..


kalam berhenti di sini.. bakal berbicara lagi.. moga dalam tiap langkah rahmatNYA memayungi... ALLAHU AKBAR!

No comments: