JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 23, 2005

::hayaatii::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

moga dipermudahkan semua urusan..

sempena convest.. COMRADE buka restoran kat convest hill.. restoran gitu.. sesekali menyibuk di gerai, buat apa yang patut..

sambil2 bergelumang ngn mid term... minggu ni satu paper jer.. minggu depan ada 4 paper..
sambil2 bermesra dengan buku2 untuk siapkan assignment..
sambil2 siapkan report debat b.arab antara ipt yang tak siap2 lagi..
sambil2 pikir nak balik umah ujung minggu nie.. panggilan laman bonda merentap hati..
sambil2 tengok jadual.. ada TRIP ke terisu 2-5 sept nanti
sambil2 pikir nak pergi hantar hasnah al-hafizah di KLIA utk further study kat mesir 7hb sept nanti..
sambil2 cari idea untuk LDK Asli MOtivational Course yang akan berlangsung 9-11 sept..

sambil2... ?? Insya Allah moga dipermudahkan semuanya..

No comments: