JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, September 21, 2004

menghitung hari... exam dah dekat...

Salam.. seminggu pantas berlalu.. macam2 berlaku.. yang pasti hidup ni perlu diteruskan.. dan dalam setiap cabaran yang datang, moga ketabahan bertamu.. Ya Arrahim.. tanpaMu siapalah aku..

::pulang:: jumaat lalu
ke
mbali ke bumi wosto.. dalam sesi taklimat kelayakan ke uia.. untuk adik2 spm n penyerahan banner.. tak sampai 2 jam pun di sana.. gembira menabur bakti.. jumpa cikgu2.. missmurni n kak su yg baik hati.. rindunya.. tapi masa terbatas.. pun tak sempat singgah rumah.. takperla.. minggu ni nak balik.. Insya Allah..

::menghitung hari::
tak lama dah nak exam… just kena prepare.. rajin2 sket.. jangan malas2 ok… moga Allah beri kekuatan n keazaman…

sms:
bestnya tikah dapat hantar remy n dapat jumpa kwn2 lama.tahun depan tikah hantar hasnah pulak boleh? Insya Allah ada rzeki ana ke Maahad Tahfiz di Mansura. Mesir.doakan k. tadi baru lepas syafawi quran juz 22-27. kali terakhir exam kat sini. Next sem exam di darul quran utk diploma.doakan ana dapat buat yang terbaik. Exam ada 1 minggu lagi. Ok. Slam utk yang kenal ana.ilalliqa;

sender: hasnah al-hafizah
8:51:39pm
15 sep 2004

mana aci.. nak ikut gak. Tadi call mus n syafa cakap jumpa tikah n timi.bila start final? Ari 2 jumpa ebi. Take care yer. Miss u.

sender: pieyp cyg
09:06:23pm
15 sep 2004

No comments: