JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, September 16, 2004

khabar ..

Salam.. seminggu berlalu.. macam2 cerita..

::majlis tilawah dan tahfiz telekom Malaysia Kebangsaan-Menara Telekom::

Jumaat lepas.. pergi jumpa my mum n mimi.. diorg bertanding pidato dalam majlis tilawah n tahfiz quran telekom Malaysia pkt kebangsaan. Menginap Hotel Plaza, Jalan Raja laut. Pas jumaat pergi terus ke Menara Telekom di bangsar..naik putra sampai Bangsar n ambil teksi ke sana.. taktaupun kalau naik sampai ke Kerinchi.. mubasyarah sampai ke Menara tue… sampai je, mak n mimi dah siap perse
mbahan… so duk2 situ tengok2 jerla peserta lain....
Mlm: perasmian pembukaan,, perse
mbahan hijjaz

Sabtu.. siang: bawak adik2 jalan2 pg klcc.. seronok betul mamat n yanie..
Paginya, kemanusiaan mengatasi segala … seorang pengiring peserta kontijen Kedah telah me
mbantu seorang pelancong warga Thai bersalin di bilik hotel (selang beberapa pintu dari bilik kami).. Alhamdulillah baby n ibunya selamat.. batasan agama n bangsa bukan penghalang erti kemanusiaan..
Mlm: penutup majlis n penyampaian hadiah.. keputusan diumumkan,, my mum berjaya mengekalkan kejuaraan.. mimi saguhati no. 4 tahniah.. dinner mlm tu ada perse
mbahan unic..

Ahad:
Pagi-pagi.. kontijen2 bertanding berkonvoi ke Putrajaya.. lawatan ke bandaraya pentadbiran Malaysia.. berposing sakan…
T.hari: naik jeep Telekom balik ke go
mbak.. makan kat café safiyyah ramai2..
Nice weekend…

::Alumni Wosto::
mlm selasa.. timy nak dtg bilik minta tlg ajar insya’.. tetiba kak ana call ajak ke female sport complex untuk buat banner ucapan good luck pada adik2 wosto yg akan exam tak lama lag (tmasuk adik aku la tu).. jumpa akak2 n abg senior.. buat kerja sambil mengulit kenangan.. di sana ukhwah kita bersemi… rindunya kat sekolah.. tengah ti
mbang2 nak ke sana jumaat ni.. hantar banner tu… wait n see..

::selamat berangkat ke bumi Anbiya’ ::
ptg semalam.. ke KLIA sama2 wida’ kawan2 yg akan ke bumi Anbiya’… selamat berjuang semua.. moga pulang bersama ilmu untuk menegakkan agama n bangsa… seronok tengok semangat ukhwah semua.. kawan2 dr kuim, kisdar, ukm turun.. lama dah tak jumpa kawan2 nie.. seronoknya.. masing2 sibuk bercerita, bertanya khabar… geng2 masa KIBAI ramai jumpa.. ada yang tak kenal nama (teruk tul la diri nie)..
papun.. rasa berkobar2 pastue… hm.. kiriman semangat juga utk org di sana.. majukan diri… kalau kawan2 lain boleh.. u also can do it.. make them proud of you..

No comments: