JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 09, 2006

::terkilan::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



18.4.06

Me to k.sham
Salam kak, final interschool kul baper yek??

Waiting for reply.. nothing..

Packing my belongings and keep it in the store.i left my h.set in my room. When I return to my room:

3 missed call- dbt-K.sham

mm.. k.sham nak bagitau final interschool kot?? Then akupun buat tak kisah je ‘3 missed call’ tu

27.4
Spice office

>>kak yam, kak sham mana?
>> eh takkan tak tau? K.sham kan medical leave?
>> medical leave? Naper?
>>la, tak tau ker? Dia kan miscarriage..
>>ha?? Bila?
>> last day interschool hari tue..
>> Ya Allah.. kesian dia..

Me to K,sham
Assalamualaikum, syafakillah ya ukhti, moga tabah.

K.sham to me
Terima kasih doakan, tika ingat tak 18hb ari tu? Masa saya call tikah

Me to k.sham
Ingat, naper?


k.sham to me
masa tu nak ajak tika teman pergi HKL..


ha???? Ya Allah.. terkilan sungguh takleh Bantu k.sham masa tu.. aku tau masa tu dia betul2 perlukan pertolongan aku.. Ya Allah, sedihnya..! .. maaf k.sham.. sungguh masa tu tak tau… n just ignore ‘3 missed call’..

moral of the story.. sometimes ada orang perlukan kita.. jgn tinggal h.set n jangan abaikan every single call.. maybe, ketika itu mereka benar2 perlukan kita.. give our respons…

No comments: