JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, April 08, 2006

selamat berjuang..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

assalamualaikum,,\eh eh.. dah bersawang blog ni yer.. maklumla dah lama ditinggalkan..
Alhamdulillah.. baru pas last paper petang tadi.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah, tinggal setaun jer lagi nak habis nie..

Hm.. banyak menda dah berlaku,, baru2 ni amily bertunang.. tak lama lagi makan nasi minyak lagi la,,, n soalan klise yang selalu didengar,,, 'tikah bila pulak?'' hehe.. tak larat betul nak jawab.. maklumla, besfriend masa sekolah sorang demi sorang dah lepas.. takper2.. korang jangan bimbang, tiba giliran nanti korang akan dijemput jugak,,

beberapa minggu lepas.. tak ingata baper hb.. pergi Pesta Buku KL ngan adik2 wosto n ustazah aminah n kak su.. naik bas rombongan budak sekolah gitu... hehe seronok gak.. teringat pulak pergi rombongan masa sekolah dulu..
so dalam rombongan adik2 wosto ni kira2nya QA jadi pemandu pelancong la (pemandu 'pelencong' sebenarnya,, :-)

so skang tengah preparation terakhir untuk program masuk kampung.. huhu selagi tak habis program ni, tak nyeyak tido dibuatnya.. pepun, moga dipermudahkan semua..
buat semua yang akan mengikuti Islamic Practical Teaching for Aborigines di Kg susu n Leryar, moga semua dapat bekerjasama dengan baik utk capai objektik kita.. k hope to see u there..
n buat pejuang2 yang akan ke kemboja,,, selamat berjuang..

:-) coming soon.. kat umah tengah bersiap2 untuk 'kenduri' nie.. kenduri apa?? hmm nanti yer, dah tiba masa yang sesuai akan diumumkan secara rasmi.. ;-)

No comments: