JALALUDDIN & NUR ATIKAH

Daisypath Anniversary tickers

QURRATUN A'YUN I

Lilypie Second Birthday tickers

QURRATUN A'YUN II

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 14, 2009

menyepi...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum..
Dah lama saya ‘menyepi’.. sebenarnya ada 2 3 perkara yang perlu dibereskan.. dan sebab yang paling utama adalah masalah kesihatan yang kurang baik sejak 2 bulan ini.. Dugaan sungguh.. Terutama ketika malam menjelma.. Maka banyak aktiviti pada waktu malam yang terganggu- terutamanya penulisan tesis. Sebab pada waktu malam saya hanya mampu makan ubat dan terus tidur. Sangat-sangat tidak larat membuat apa-apa aktiviti.

Baru-baru ini ke UIA, beberapa rakan seperjuangan dah hampir menyiapkan tesis mereka sedang tesis saya masih merangkak amat perlahan.. Cemburu yang amat. Ya Allah, saat ini saya mohon diberikan kekuatan. Dan diberikan kesihatan yang baik untuk meneruskan perjuangan ini.

Dah lama tidak menjejak bumi UIA, saya amat rindukan haroma Taman Ilmu dan Budi ini. Semangat yang sentiasa ada jika menjejak kaki ke sini. Mula la rasa macam nak belajar lagi dan lagi. Tapi tak boleh nampaknya. Ada beberapa perkara perlu diselesaikan dulu…


Saya kini warden asrama.. Anak-anak saya seramai 200 lebih orang.. Seronok di sini. Hati dan jiwa saya di sini, menabur bakti dan memberi, selagi diizin DIA.
Sekian dulu buat kali ini. ADa banyak perkara ingin dicoretkan tapi tak kesampaian. Doakan saya! Allah AL-Musta’aan

No comments: